top of page
TMM897978877.jpg

Swiss Peak

Het merk Swiss Peak biedt de ideale combinatie van functioneel design, technische innovatie en superieure kwaliteit voor luxe reis- business- en lifestyle producten. De herkenbare stijlvolle zwarte collectie is speciaal ontworpen voor de veeleisende moderne gebruiker. Door vooruitstrevende innovaties te verwerken in het design van de producten van Swiss Peak, wordt het merk hoog gewaardeerd in het professionele landschap.

Swiss Peak: Kop
TMM746262.jpg

Voor de Urban Citizen

Swiss Peak begon in 2010 met een assortiment outdoor- en reistassen.

De herkenbare zwarte collectie ontwikkelde zich echter meer en meer tot

een stijlvol assortiment van zakenreisbagage, lifestyle accessoires

en  hoogwaardige, duurzame geschenken.


Ons doel; je laten inspireren door de Urban Citizen van vandaag

en de ideale combinatie vinden van functioneel design,

superieure kwaliteit en een subtiel vleugje luxe.


Swiss Peak is het perfecte merk voor degenen die op zoek zijn naar

no-nonsense kwaliteitsproducten met een stoere en avontuurlijke uitstraling.

Swiss Peak: Afbeelding
Swiss Peak: Product Gallery
TMM7777213.jpg

Swiss Peak AWARE™

Swiss Peak: Afbeelding

Vooruitdenken voor een betere toekomst

Er ligt een mooie en groene toekomst voor ons als we allemaal bewuster beginnen te worden. Wij geloven dat duurzaamheid begint met transparantie. Wij geloven dat traceerbaarheid en duurzaamheid met elkaar verbonden zijn. Met de Swiss Peak AWARE™ producten wordt het gebruik van water aanzienlijk teruggedrongen. We streven ernaar dit te doen door gebruik te maken van gerecycled polyester en andere materialen zoals gerecycled PU. Door het gebruik van deze gerecyclede materialen besparen we duizenden liters water.

TMM61341234.png

Met AWARE™ garanderen we de echt gebruikte gerecyclede stofmaterialen en de claim van waterimpactvermindering. AWARE™ is een virtueel onderdeel dat duurzame inhoud in een eindproduct verifieert door middel van tracertechnologie en claims valideert door middel van blockchaintechnologie.

Voor elk product dat met AWARE™ wordt verkocht, doneren wij 2% van de opbrengst aan Water.org om levens te veranderen met veilig water. Water.org is een wereldwijde non-profitorganisatie die zich inzet om water en sanitaire voorzieningen naar de wereld te brengen. Water.org wil het veilig, toegankelijk en kosteneffectief maken. Water.org helpt mensen toegang te krijgen tot veilig water en sanitaire voorzieningen door middel van betaalbare financiering, zoals kleine leningen. Water.org geeft elke dag alles om mensen in nood te voorzien van deze levensveranderende middelen - zodat vrouwen hoop krijgen, kinderen gezond zijn en gezinnen een goede toekomst.

TMM77281.png
Swiss Peak: Diensten
Swiss Peak: Product Gallery
bottom of page