top of page
Kambukka-3_edited.jpg

Kambukka®

Express Your Thirst

Kambukka: Kop

De enige fles die je écht nodig hebt!

Het Belgisch merk Kambukka is het Swahili-woord voor 'genieten, profiteren, amuseren'. Inmiddels lijkt het haast of het succes van Kambukka te mooi is om waar te zijn – zó vlot verovert het bedrijf de wereld.

Kambukka is een premium on-the-go merk met trendy, aanpasbare waterflessen en thermosflessen. Wat maakt deze trendy, 100% lekvrije drinkflessen zo bijzonder? Ten eerste hebben ze allemaal een strak design, dat functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid combineert met een premium look & feel. Ten tweede zijn alle Kambukka-flessen gemakkelijk schoon te maken dankzij hun Snapclean®-technologie. Tot slot worden de drinkflessen en thermosflessen geleverd met universele deksels, die passen op alle Kambukka flessen. Bovendien ontwikkelen ze al hun Kambukka flessen helemaal zelf, van de eerste brainstorm tot de laatste test.


The Merchandise Masters is trotse partner van Kambukka en wij kunnen deze unieke flessen voorzien van jouw bedrijfslogo of tekst! Geef deze premium drinkflessen aan je partners, klanten en medewerkers om je merk te promoten en een actieve levensstijl aan te moedigen!TMM553772.png
Kambukka: Over

Tijd om afscheid te nemen van wegwerpflessen en -koffiebekers, en ze te vervangen door een duurzaam en - niet zo onbelangrijk - stijlvol alternatief. Met tal van slimme eigenschappen stelt Kambukka gebruiksgemak boven alles. Denk maar aan de universele lids, het 100% lekvrije design en het Snapclean® systeem om de flessen makkelijk schoon te maken. Bovendien ontwikkelen ze alle producten helemaal zelf, van a tot z – van de allereerste brainstormsessie tot de laatste tests. 

We spraken oprichter en CEO Stijn Lowette en zijn team op Ambiente, 's werelds grootste consumentengoederen vakbeurs in Frankfurt, over het succes van Kambukka en wat de producten zo uniek maakt.

Kambukka: Video
Kambukka: Product Gallery
bottom of page