top of page

Samen voor Green Friday 💚

Bij The Merchandise Masters staan wij niet achter Black Friday en doen hier niet aan mee. In plaats daarvan kiezen wij voor Green Friday; een dag waarop we stil staan bij de overproductie en overconsumptie van producten. Een moment waarop we de aandacht willen vestigen op duurzame grondstoffen die nodig zijn om onze eindeloze behoefte aan producten te kunnen produceren en de afval die we met ons gedrag achterlaten.

Samen kunnen we verandering brengen in de industrie; door te kiezen voor eerlijke en schone productie en gerecyclede en duurzame materialen waar we jaren blij mee zullen zijn.

Doe jij ook mee?

Home (tempp): Welkom

Join the Movement

Ter compensatie van Black Friday geven wij vandaag 2% van jouw totale orderwaarde aan The Ocean Cleanup. Deze non-profitorganisatie richt zich op het aanpakken van plasticvervuiling in oceanen wereldwijd.

Vandaag kun je in onze webshop uitsluitend duurzame producten aanschaffen. Al onze andere artikelen (met uitzondering van Kerstpakketten) zijn vandaag offline en derhalve niet beschikbaar. Met je duurzame aankoop steun je bij ons ecologische bedrijven, geef je boeren en medewerkers een eerlijk loon, en stimuleer je de positieve beweging die onze planeet zo hard nodig heeft.

Home (tempp): Kop
Home (tempp): Inventaris

Inspiratie nodig?

Home (tempp): Tekst
Home (tempp): Producten Slider

Duurzame merchandise maakt merken sterker

Ben je op zoek naar een efficiënt reclamemedium? Via gepersonaliseerde promotionele producten heb je eindeloze mogelijkheden en gegarandeerd succes! Wist je bijvoorbeeld dat promotionele producten meer mensen bereiken dan radio en TV? Promotiemateriaal blijft een krachtig reclamemedium voor bedrijven zo blijkt uit onderzoekt. Naast dat het ideale reclamedragers zijn voor zowel klanten, relaties en personeel, zijn ze vaak ook nog nuttig door het gebruik ervan.

Home (tempp): Tekst

89%

Grootste zichtbaarheid

Promotionele items bereiken 89% van de bevolking van 14 jaar of ouder op een gemiddelde dag - meer dan radio (78%), TV (71%) en krant (67%).

2x

Top-of-mind

De herinnering van een merk of bedrijfsnaam is tweemaal zo vaak via promotionele items (70%) dan reclame via radio (29%) en TV (26%).

#1

Dagelijks gebruikt

Een promotioneel item wordt gemiddeld eens per dag gebruikt. Statistisch gezien betekent dit dat de boodschap de ontvangers dagelijks bereikt.

>2

Langetermijneffect

84% van de promotionele items zijn al langer dan een half jaar in bezit van de ontvanger, na 2 jaar is dit zelfs nog 40%.

#4

Positieve herinneringen

Herkenning van reclame wordt verdubbeld (van 36% naar 76% herkenning) door vier aspecten: aantrekkelijkheid, kwaliteit, originaliteit en bedrukking.

3/4

Tweede leven

Ruim driekwart van alle promotionele materialen krijgt nog een duurzaam tweede leven via goede doelen en kringloopbedrijven.

Home (tempp): Infographics
TMM613461.jpg

Wij steunen The Ocean Cleanup

The Ocean Cleanup is een organisatie die zich inzet om plastic te verwijderen uit de oceanen. En dat is hard nodig: naar schatting drijven er tegenwoordig meer dan 5 triljoen stukjes plastic in de oceanen. Als dat afval blijft circuleren, heeft dat serieuze negatieve gevolgen voor alle ecosystemen, onze gezondheid en de economie.

Home (tempp): Over

Onze Master Bloggers vertellen

Tape heeft een houdbaarheidsdatum, van de kleur rood krijg je trek, een tas met de titel ‘A4’ heeft niet dit formaat en een blauwtje lopen voorkom je met een PMS-waaier. De insteek van onze blog? Informatief, maar met een knipoog. Inspirerende teksten boordevol tips & tools. Ook vind je op deze pagina het laatste nieuws. Zo blijf je op de hoogte van alle feitjes en bijzonderheden op het gebied van relatiegeschenken, en kun je ook zelf uit de voeten wanneer het nodig is... Lees je mee?

Home (tempp): Tekst
Home (tempp): Blog2 Custom Feed

Met wie wij samenwerken?

Home (tempp): Tekst
KLM Royal Dutch Airlines Logo.png
Holland America Line Logo.jpg
TMM887112.png
Seabourn Logo.png
Booking.com Logo.png
Movella logo.png
MJ_Hudson_Logo_edited.png
TMM444511.png
TMM8877112.jpg
TMM_Kia_Logo.png
Pulsitos_logo.jpg
JS-tijdelijk-logo-blauw.png
Home (tempp): Klanten

Daarom The Merchandise Masters

Home (tempp): Tekst
TMM_Transferdruk.jpg

Moeiteloos bestellen

 • Voorselectie van de beste producten

 • Duidelijke all-in prijzen

 • Persoonlijk advies via telefoon, e-mail, chat of WhatsApp met een vast contactpersoon

 • Direct veilig online betalen met  diverse gangbare betaalmethoden

Supersnel

 • Offerte binnen 24 uur

 • Digitale drukproef binnen 24 uur

 • Eigen productie in onze drukkerij in Leuven, dus snelle levertijden

 • Spoedlevering mogelijk

 • Eigen koeriersdienst

TMC_Contact_Leuven.jpg

Zekerheid en kwaliteit

 • Gratis en vrijblijvend digitaal ontwerp

 • Gratis verzending

 • Gratis samples aanvragen

 • Kleine oplage mogelijk

 • Specialist in maatwerk

 • Achteraf betalen op rekening mogelijk

Home (tempp): Diensten
Local Bakery
Home (tempp): Diensten
Trade Show Hosting

Levering op tijd, ook bij jou!

Amsterdam, Londen of op de beursvloer: wij regelen het. In de meeste gevallen worden je artikelen binnen 10 tot 15 werkdagen geleverd, na akkoord van de drukproef en mits voorradig. De exacte leverdatum vertellen we je vrijwel direct na jouw bestelling. Heb je een Deadline? Neem dan even contact met ons op. Een spoedlevering kunnen we vaak nóg enkele dagen eerder leveren zónder extra kosten.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over onze producten of wil je ons persoonlijk spreken voor een advies? Je kunt ons op vele manieren bereiken!

Home (tempp): Tekst
Home (tempp): Prijslijst

Telefoon

De beller is sneller

036 - 751 97 75

Direct persoonlijk contact. 
Wel zo fijn vinden wij! Geen wachtmenu, geen keuzemenu, geen betaald telefoonnummer, maar gewoon iemand die je persoonlijk te woord staat.

Chat

Reactie

binnen enkele minuten

Voor superservice hoef je niet in de telefoon te klimmen: via je toetsenbord krijg je het net zo goed. Klik op de rode chatbox (rechtsonder in je scherm) en steek van wal. We horen graag van je!

WhatsApp

Reactie

binnen enkele minuten

Heb je een korte vraag en wil je snel antwoord, stuur ons een appje. Makkelijk en snel!

Sla ons WhatsApp nummer 

+31 (0)36 751 97 76 op in je contacten en stuur ons je bericht.

E-mail

Reactie

binnen 24 uur

Voor moeilijke of administratieve vragen, kan je een nostalgische mail naar ons sturen.

Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug met een passend antwoord op je vraag.

bottom of page