top of page
Image by Mary Ray

Eindejaarsplanning

De drukste periode van het jaar komt eraan!

Eindejaarsplanning: Kop

⛰️ Piekseizoen: ben jij er klaar voor?

De drukste periode van het jaar komt er weer aan en graag willen wij je even meenemen in wat we allemaal doen om ook in deze drukke periode toch te zorgen dat jij je merchandise of relatiegeschenken op tijd ontvangt. Want we hebben nog wel een paar uitdagingen die we graag samen met jou aangaan.

Drukte bij transportbedrijven

De komende maanden zijn altijd extreem druk. Daar zijn we ook op ingericht. Toch zien we elk jaar dat onze transportpartners de drukte nauwelijks aankunnen. Dat is dit jaar waarschijnlijk nog extremer doordat mensen veel meer online bestellen. We doen er echt alles aan om je merchandise of relatiegeschenken goed en op tijd bij je te krijgen maar houd er rekening mee dat in de verzending mogelijk niet alles vlekkeloos verloopt. Daarom nog een klein verzoekje; bestel je promotionele artikelen niet last-minute. Dat geeft voor ons beide een hoop rust als er onverhoopt toch iets misgaat!

Kerstvakantie drukkerij

Van 25 december t/m 3 januari is onze drukkerij in Leuven gesloten. Ons hardwerkende team geniet tussen Kerst en Oud & Nieuw van een welverdiende vakantie. De drukke periode is over en dat is voor ons de tijd om even bij te komen. Hierdoor zullen we minder of geen pakketten verzenden in deze periode. Houd daar dus rekening mee als je bestelt. Uiteraard kun je wel gewoon bestellingen plaatsen; die pakken we begin januari weer op.

Bereikbaarheid Customer Support

Op vrijdag 24 december (Kerstavond) werken wij tot 16:00 uur. Op 1e kerstdag en 2e kerstdag, en op 1 januari (nieuwjaarsdag) zijn wij gesloten. Op vrijdag 31 december (Oudejaarsavond) werken wij tot 16:00 uur.

Tot slot een woord van dank

Tot slot nog een bedankje. Wij willen je bij deze enorm bedanken dat je ons ook het afgelopen jaar hebt weten te vinden! Bovenal willen wij je hartelijk danken voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij wensen je sfeervolle feestdagen en een gelukkig nieuwjaar waarin wij hopen je nog vaak van dienst te mogen zijn!


Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Bij voorkeur per mail naar support@merchandisemasters.nl, via de chatfunctie op onze website, via WhatsApp op 036 - 751 97 76 of bel met onze Masters op 036 - 751 97 75.

Eindejaarsplanning: FAQ
Image by Thought Catalog

Prettige dagen

en een voorspoedig 2023!

Eindejaarsplanning: Kop
bottom of page